Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 18:56

Осипенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:29
САМООСВІТА під час дистанційного навчання

Участь в проєкті «СПОЖИВАЙ! РОЗУМІЙ! ВПЛИВАЙ!:

медіаграмотність та соціокультурна комунікація в епоху інфодемії»

 

Новосела Тетяна Анатоліївна, учитель-методист зарубіжної літератури

 

Нас оточує інформація. Інформація, яку людина отримує щодня через ЗМІ та соціальні мережі, формує її свідомість. І сучасна людина повинна вміти знайти правдиву інформацію, уникнути маніпуляцій та розпізнати неправдиві повідомлення. Для цього вона зобов’язана бути медіаграмотною. 

Щоб навчити інших, потрібно розібратись у цьому питанні самій. І таку можливість я отримала, долучившись до проєкту «СПОЖИВАЙ! РОЗУМІЙ! ВПЛИВАЙ!: медіаграмотність та соціокультурна комунікація в епоху інфодемії», розробленому в рамках грантової програми проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», який виконується IREX (Рада наукових досліджень та обмінів) за підтримки Посольств Великої Британії та США, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Цей проєкт втілили у життя тренерська команда викладачів кафедри української літератури Запорізького національного університету (к. пед. н, доц. І. М. Бакаленко, к. філол. н. доц. Н.В. Горбач, к. філол. н. доц. Ю. Р. Курилова, к. філол. н. доц. В. М. Ніколаєнко, к. пед. н, доц. О. А. Слижук) та кафедри журналістики Національного університету «Запорізька політехніка» (к. філол. н. доц. Г. В. Волинець, к. соц. ком., доц. Н. В. Островська, к. філол. н., доц. О. Ю. Пода) за сприяння ГО «Взаємодія» (голова – д. філол. н., проф. В. Л. Погребна).

Команда підготувала цікаві тренінги, інтерактивні ігри, під час яких кожен учасник отримав сучасну та актуальну інформацію

Інструменти медіаграмотності, здобуті під час участі у проєкті, допоможуть мені формувати у школярів навички критично мислити, вчитися шукати й перевіряти інформацію, аналізувати медіаповідомлення і самостійно створювати такі медіапродукти.

 

 

Переглядів: 196 | Додав: Svetlyachok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024