Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 05:50

Осипенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:39
Осипенківська громада: від роздумів до дій в освіті

Цікаво і змістовно провели освітяни Осипенківської громади серпневу конференцію, де обговорювали проблеми сьогодення та перспективи розвитку одинадцяти навчальних закладів: п’яти шкіл, чотирьох дитячих садків і двох позашкільних закладів. Ставилися питання про пріоритети реформи школи, та особливе місце мала розмова щодо формування освітнього простору на теренах громади, який би забезпечив всебічний творчий розвиток дітей. 
Начальник відділу освіти виконавчого комітету Осипенківської сільської ради Яковенко Лариса Миколаївна детально зупинилася на векторах розвитку дошкільної, загальної та позашкільної освіти, а також окреслила основні виховні завдання. 

На конференції були присутні сільський голова Смага В. І. та заступник голови з питань економічного розвитку та інвестицій Нестеревич Я. Г. Валентин Іванович привітав учасників конференції та пообіцяв підтримувати розбудову системи освіти у громаді.
Результатами навчальних досягнень учнів, зокрема, підсумками ЗНО, та аналізом методичної бази у школі поділилися з присутніми заступники директорів Осипенківської та Новопетрівської загальноосвітніх шкіл Новосела Тетяна Анатоліївна та Сосновська Ольга Миколаївна.
Логічним завершенням конференції стало обговорення здоров’язбережувальних технологій вихователями та педагогами разом із провідним спеціалістом реабілітаційного центру «Атлант», лікарем вищої кваліфікаційної категорії Знаємською  Т.О. (м.Запоріжжя). 
А напередодні конференції, 23 серпня, на базі Осипенківської загальноосвітньої школи відбулося методичне об’єднання вчителів-філологів, де майстер-клас на тему  «Творча лабораторія сучасного вчителя-словесника» був продемонстрований вчителем-методистом зарубіжної літератури Розенковою С.В. (м.Запоріжжя, гімназія «Основа»). 

 

Переглядів: 413 | Додав: Svetlyachok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024